tiistai 8. tammikuuta 2008

Karibia

Bob Marley, rastat, Jamaika, aurinko, shakki ja rento meininki. Siina taman paivan tunnelmat. Oltiin Puerto Viejossa - reilun kymmenen kilsan paassa Cahuitasta. Paiva valkeni hieman pilvisena, mutta taivas repesi, ja aurinko paasi helottamaan siniselta taivaalta koko iltapaivan. (Senhan saattaakin jo arvata, mita iholle kavi...?) Paiva kului muutenkin aika normaaleissa merkeissa: metsastettiin hyvia surffareita ja isoja rapuja. Surffarit olivat kaikki kokoontuneet lajaan paikallisen monsteriaallon - Salsa Bravan - luokse. Napattiin pari hyvaa kuvaa, tosin etaisyytta oli vahan liikaa. Pari uudenlaista rapuakin loydettiin. Ovat vaan pirun nopeita otuksia. Bongattiin ehka maailman siistein rasta(sa)fari, mutta ei kehdattu ottaa salaa kuvaa. :D Huomenna suomalaiset paparazzit jatkavat viimeisen rastafarin metsastysta.
Tanaan ei kaikkien yllatykseksi ole satanut - mita se sellainen on? Oli paassyt jo lahes unohtumaan, milta auringon paiste tuntuu.
Ei talla kertaa sen ihmeempaa - pianhan me siella pohjoisessa jo ollaankin!

2 kommenttia:

Iskä kirjoitti...

Aika jännä, miten erilaisilta tuntuvat Tyyni meri ja Karibia olevan rannoiltaan ja tunnelmiltaan, vaikka etäisyyttä on kovin vähän. Miten suuria erot mahtavatkaan olla eteläisen Karibian ja pohjoisen (Miami) välillä! Tsemppiä vielä Kapolle ja Suville viimeisiksi lomapäiviksi! Iskä

Vesa Saarinen kirjoitti...

Heips,

kuvia ottaessa kannattaa ensin mennä sille etäisyydelle, että tuntuu hyvältä - ja sitten vielä askel eteen :)

Tänään koitti se suuri päivä, että Oittaalle saatiin latu-uraa, jopa 800 m! Oli latu (hyvä) ja luistelualue ja minähän olin siellä jo klo 8 aamulla :)

Naatiskelkaa te nyt sitten auringosta, mutta ei kannata joka kerta polttaa itseään ;)

Arveluni mukaan saavutte Pariisin lennolla AY872 14.1.2008, aikataulunmukainen saapuminen Helsinkiin 14:50. Olen vastassa.

Kertokaa David Carusolle terveisiä ja ottakaa nimppari jos näette. Don Johnsonille voi mennä samalla ... kun nyt kerran siellä Miamissa pyöritte sitten :)

Terveisiä Espoon tontuilta :)