torstai 10. tammikuuta 2008

Welcome to Miami!


Dodiin! Miami Beach on yhta valomerta, vieri vieressa seisovia palmuja, kiiltelevia autoja ja heinoja rantabulevardeja. Maiseman vaihdos on ollut aika painvastainen hieman rempallaan olevien peltikattotalojen jalkeen. Hostellimme sijaitsee aivan rannan tuntumassa keskustan ytimessa. Ollaan Miami Beachilla - ei varsinaisessa Miamin downtownissa, joka sijaitsee mantereen puolella. Illallinen oli tuttuun amerikkalaiseen tapaan reilu - itse jaksoin juuri ja juuri ja Suville tuotiin doggy baggy, ettei tarvitse menna nalkaisena nukkumaan.

Ehdittiin jo vahan tutustua kaupunkiin tai ehka lahinna ostoskatuun, johon Suvi jo meni sekaisin (mitahan tapahtuu kun ylihuomenna mennaan outlet-ostoskeskukseen, joka on ehka kooltaan pari neliokilometria...). Kaveltiin rantabulevardia ja ihailtiin Art Deco-tyylisuunnan rakennuksia (niin varmaan!). Aika sanattomaksi vetaa. Tosin hyvin eri tavalla kuin Costa Ricassa. Hienoa nahda nain erilaisia paikkoja.

Ai niin, ja turvatarkastuksistakin selvittiin lentoasemalla noin 45 minuutissa.

2 kommenttia:

Vesa Saarinen kirjoitti...

Suuren maailman malliin haastatteluja myönnetään vaikka viidakosta ;-)

Kapo Hesarissa

Terv. Vesa

Iskä kirjoitti...

No niin, matka huipentuu Miamin ihanille rannoille. Matkanne onkin ollut melkoinen kokemusten ja elämysten summa! Ja pysy Suvi aisoissa siellä ostosparatiiseissa! Kapon kaverit päästelivät tänään suksilla kovaa SM-Vantaan vesisateessa, mutta eivät yhtä kovaa kuin Kapo... tv. iskä