lauantai 12. tammikuuta 2008

Uupunut - mutta onnellinen!


Palataan ajassa heti vuorokausi taaksepain. Suvi sai torstai-iltana kuningasidean nahdessaan pyorailijan. Niinpa perjantaiaamuna marssittiin kukon laulun aikaan pyoravuokraamoon ja otettiin pakaroiden alle kaksi rengasta ja huristeltiin ympari Miami ja South Beachia. Ajettiin rantaa pitkin pohjoiseen ja tultiin saarien toista puolta takaisin. Matkalla ylitettiin monia kanavia, joiden varrella lipui uskomattomia huvijahteja (Teemu Selanteen telakalle mennyt paatti oli soutuvene verrattuna naihin!). Eihan siina. Viela uskomattomammaksi meni, kun naimme Alton Roadin "talot". Huhhuh. Entas ne talojen eteen parkkeeratut autot? Pihalta loytyi tehoa varmaan tuhannen hevosvoiman verran, kun isalla leikkiautona oli Ferrari ja perheen viikonloppumatkaa varten amerikkalaiseen tyyliin maastoauto kokoa XXXXL. Vai kelpaisiko saaren keskella oleva yksityinen golf-kentta? Olipa joku paatynyt rakennuttamaan itselleen linnankin joltain 1500-luvulta (porttina oli kaksi ristikkain olevaa miekkaa?!). Pihat olivat millilleen siisteja: ruoho ja puut leikattu, laatoitus puhdistettu. Mikaan ei rempsottanut mihinkaan suuntaan. Eipa muuten reilun viiden kilometrin aikana tavattu yhtaan jalankulkijaa - saati pyorailijaa. Paadyttiin varmaan sataan valvontakameraa, ja ottipa joku meista naurahtaen kuvankin risteyksessa.:D

Paiva paattyi upeaan illalliseen idyllisella kavelykadulla sijaitsevaan italialaiseen ravintolaan. Syotiinpa ehka elamamme parasta pastaa. Ja Suvikin sai maistaa OIKEAA juustokakkua (tehty Ricotta-juustosta (Kapo: MIKA?!))

Tanaan kerasimme viimeiset voimiemme rippeet ja lahdimme ostoksille Sawgrass Millsiin. Bussi starttasi hotellin edesta kello 9.00 ja takaisin tultiin 19.00. Ostoksia tehtiin lahes kahdeksan tuntia. Jatetaan jokaisen mielikuvituksen varaan, minkalaisten kantamusten kanssa sielta tultiin pois.

Huomenna enaa huoneen luovutus ja viimeiset kappailyt Miami Beachilla ja sitten otetaankin suunta lentokentalle ja sinne "kylmaan ja lumiseen" Suomeen. Joten bloggaaja(t) vaikenee naihin sanoihin: Pura vida!


PS. Kuvia napsittu melkein 500 kipaletta...

Ei kommentteja: